Реставрація 
і відновлення зубів

Вініри

Для художньої реставрації фронтальної поверхні зубів застосовуються вініри. З їх допомогою можливо змінити колір або форму зуба, добудувати відламаний кут, закрити щілинки, виправити неправильне положення окремих зубів. У нас широко застосовується методика реставрації за допомогою композитних вінірів з светоотверждаємих матеріалів. У порівнянні з іншими видами стоматологічної реставрації, вініри володіють двома вельми важливими перевагами:
• Надають зубу натурального вигляду
• Захищені від плям і втрати кольору

Ендодонтія

Зуб — це частина живого організму, влаштований він досить складно і крім одного, або двох каналів, зазвичай має безліч розгалужень, перемичок і додаткових викривлених вузьких канальців. Виходячи з цього, наші фахівці вибудовують індивідуальну тактику лікування, враховуючи особливості кожного клієнта.

Лікування та пломбування зубів

Протягом століть карієс був одним з найстрашніших ворогів людини: він викликав гострий біль, його лікування можна було порівняти з витонченими тортурами, а відсутність лікування призводила до втрати зубів.

Художня реставрація зуба

У наш час загального прогресу розвиток стоматології призвів до того, що пацієнтові сьогодні не потрібна просто пломба. Він хоче мати повністю функціональну, естетично досконалу реставрацію втрачених тканин зуба. Це бажання пацієнтів нашої стоматологічної клініки вимагає від наших фахівців високої майстерності, заснованої на знаннях самих передових технологій лікування зубів.

Спеціалісти нашої клініки NapDent нададуть Вам повний комплект послуг, ефективні рекомендації і зроблять Ваше перебування у клініці максиально комфортним. Чекаємо на Вас.